Pakettien lähetykset nopeasti ja luotettavasti

Netluxin vahvuus on nopea ja asiakaslähtöinen toiminta. Toimitamme päivittäin perille tuhansia paketteja, aikataulussa ja asiakaslupausten mukaisesti. Olemme riittävän iso toimiaksemme kumppanina kaikissa asiakkaiden paketti- ja lavalähetyksissä, mutta kuitenkin tarpeeksi ketterä palvellaksemme asiakkaita tasavertaisesti, ilman kompromisseja. Netluxilla on kyky ratkaista kiireellisetkin tarpeet kolmen peruspalvelun lisäksi, joten kaikki päivittäiset paketti- ja kappaletavarakuljetukset onnistuvat helposti. Alla lisätietoja tuotteistamme.

Päivittäinen yhteys Viroon

Meillä on päivittäinen yhteys Viroon, viisi kertaa viikossa, ympäri vuoden. Omalta toiminta-alueelta tavarat noudetaan jo tilauspäivänä ja ne ovat perillä heti seuraavana arkipäivänä. Toimitamme lähetykset itse aina suoraan perille asti. Tarjoamme toimivan ratkaisun, oli sitten kyse säännöllisestä kuljetustarpeesta tai vain yksittäisestä lähetyksestä Viroon.

Suomeen ja maailmalle

Haluamme tarjota teille pakettipalvelut helposti, kaikki samasta paikasta. Olemme rakentaneet toimivan yhteistyöverkoston kotimaan lisäksi Baltiaan, Pohjoismaihin ja muualle Eurooppaan. Yhteistyöverkostomme mahdollistaa aina järkevät hinnat ja nopeat aikataulut.

Lisäarvopalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme lisäarvopalveluina kuljettamisen lisäksi myös esimerkiksi välivarastoinnit, tuotteiden lajittelut, yhdistämiset ja pakkaukset sekä huoltoon, kierrätykseen ja palautuksiin liittyvät kuljetuspalvelut. Meidän kanssamme on helppo toteuttaa isompiakin projekteja yhdessä.

Pakettien lähetykset

Pack-palvelu soveltuu yritysten ja yksityisten päivittäisiin pakettikuljetuksiin. Kattava verkostomme mahdollistaa kustannustehokkaat ratkaisut. Palvelu toimii kotimaassa ja EU:n alueella.

Tilaa kuljetus hintalaskurimme kautta helposti ja rekisteröitymättä.

Laske hinta ja tilaa

Lavalähetykset

Cargo-palvelu soveltuu yritysten välisiin päivittäisiin lavakuljetuksiin. Lavakuljetuksissa ehdoton vahvuutemme on kotimaan ja Viron välinen liikenne, jossa automme toimii päivittäin. Myös muu Eurooppa on tavoitettavissa kattavan verkostomme avulla.

Laske hinta ja tilaa

Pikalähetykset

Premium-palvelu tarjoaa täysin räätälöityjä kuljetuksia kotimaassa ja ympäri Euroopan – oli sitten kyseessä kirjekuori tai täysi kuorma-autollinen. Esimerkiksi tehtaan pysähdyttyä konerikon vuoksi on varaosat saatava määränpäähän mahdollisimman nopeasti.

Tarjoamme aina nopeimman mahdollisen aikataulun kuljetuksellesi. Laskemme parhaan vaihtoehdon, joko suoraan ovelta ovelle maantiekuljetuksena, merikuljetuksena tai lentorahtina. Tarvittaessa kaikkia osa-alueita hyödyntäen löydämme nopeimman ja parhaan vaihtoehdon Express pikakuljetuksellesi.

Tilaukset puhelimitse +358 400 547 947 tai sähköpostilla