Pakettien lähetykset nopeasti ja luotettavasti

Netluxin kautta nopeat ja luotettavat kuljetuspalvelut, kuten pakettien lähetykset tai lavakuljetukset päivittäin. Tarjoamme myös räätälöidyt ratkaisut kiireellisiin tarpeisiin. Valittavana on kolme tuotetta, joiden avulla onnistuu kaikki päivittäiset kappaletavarakuljetukset. Alla lisätietoja tuotteistamme.

Viroon päivittäin

Automme käy Virossa joka arkipäivä. Tarvittaessa tavarat noudetaan jo tilauspäivänä ja ne ovat perillä heti seuraavana arkipäivänä. Toimitamme lähetykset aina suoraan asiakkaalle.

Suomeen ja maailmalle

Kotimaan, Baltian ja Pohjoismaiden lisäksi verkostomme kattaa myös muun Euroopan. Kattava verkostomme mahdollistaa aina kustannustehokkaat hinnat ja nopeat aikataulut.

Pakettien lähetykset

Pack-palvelu soveltuu yritysten ja yksityisten päivittäisiin pakettikuljetuksiin. Kattava verkostomme mahdollistaa kustannustehokkaat ratkaisut. Palvelu toimii kotimaassa ja EU:n alueella.

Tilaa kuljetus hintalaskurimme kautta helposti ja rekisteröitymättä.

Laske hinta ja tilaa

Lavalähetykset

Cargo-palvelu soveltuu yritysten välisiin päivittäisiin lavakuljetuksiin. Lavakuljetuksissa ehdoton vahvuutemme on kotimaan ja Viron välinen liikenne, jossa automme toimii päivittäin. Myös muu Eurooppa on tavoitettavissa kattavan verkostomme avulla.

Laske hinta ja tilaa

Pikalähetykset

Premium-palvelu tarjoaa täysin räätälöityjä kuljetuksia kotimaassa ja ympäri Euroopan – oli sitten kyseessä kirjekuori tai täysi kuorma-autollinen. Esimerkiksi tehtaan pysähdyttyä konerikon vuoksi on varaosat saatava määränpäähän mahdollisimman nopeasti.

Tarjoamme aina nopeimman mahdollisen aikataulun kuljetuksellesi. Laskemme parhaan vaihtoehdon, joko suoraan ovelta ovelle maantiekuljetuksena, merikuljetuksena tai lentorahtina. Tarvittaessa kaikkia osa-alueita hyödyntäen löydämme nopeimman ja parhaan vaihtoehdon Express pikakuljetuksellesi.

Tilaukset puhelimitse +358 400 547 947 tai sähköpostilla